
Mentes élesztős pékáru workshop

Otthon is friss, finom pékáru egyszerűen, kompromisszumok nélkül!
Gluténmentesen élni nem mindig könnyű, különösen, ha az ember szeretné élvezni a friss, finom pékáruk ízét.
Ha gluténmentes étrendre kényszerülsz, vagy egy családtagod, gyermeked, párod, szülőd számára keresel biztonságos, mégis finom alternatívát, akkor biztosan tapasztaltad már, hogy a bolti GM pékáruk sokszor szárazak, tömörek vagy tele vannak adalékanyagokkal.
Egyre többen döntenek úgy, hogy inkább otthon sütnek, mert így biztosak lehetnek benne, hogy csak tiszta, minőségi alapanyagokat használnak, és a végeredmény nemcsak egészségesebb, hanem sokkal finomabb is!
Mi vár a workshopon?
A kis létszámú (max. 6 fő) és várhatóan 4 órás tanfolyamon megtanulhatod a tökéletes gluténmentes élesztős tészta elkészítését. Hogyan süss ropogós héjú, de puha belsejű kiflit és zsemlét. Milyen lisztkeverékeket és alapanyagokat érdemes használni. Formázási, sütési technikákat és trükköket, hogy a végeredmény mindig tökéletes legyen. Keresztszennyeződés-mentes sütési praktikákat, hogy a késztermék valóban 100%-ban gluténmentes maradjon.
De hogyan lehet glutén nélkül is könnyed tésztát készíteni? Hogyan érheted el, hogy a kiflid kívül ropogós, belül pedig lágy és foszlós legyen? Ebben Tompos Tira, mentes cukrász oktatótársammal együtt segítünk neked, hogy minden lépés gördülékeny legyen, és a végén biztosan sikerélménnyel távozz!
Ezen a workshopon megmutatjuk, hogyan süthetsz otthon isteni gluténmentes kiflit és zsemlét, amik nem csak finomak, hanem egészségesebbek és teljesen adalékanyagmentesek is!
Miért érdemes megtanulnod?
Mert adalékanyag-mentes. A legtöbb előre csomagolt gluténmentes termék tele van tartósítószerekkel, állagjavítókkal és egyéb felesleges adalékokkal. Ha te készíted el, csak természetes alapanyagokat használsz.
Finomabb és frissebb. Sokszor a bolti GM kiflik és zsemlék szárazak, törékenyek és íztelenek. Ha megtanulod a megfelelő technikákat, otthon is süthetsz puha és ízletes pékárut, amit a család minden tagja szívesen fogyaszt.
Gazdaságosabb, mert a jó minőségű gluténmentes pékáru drága, és nem mindig érhető el frissen. Ha megtanulod otthon elkészíteni, hosszú távon sokat spórolhatsz, miközben mindig lesz kéznél friss pékáru.
Miért különleges a workshop?
Biztos, kipróbált recepteket kapsz, amiket otthon is könnyen elkészíthetsz, melyhez gyakorlati útmutatást is adunk, minden lépést együtt végzünk. A gluténmentes életmódhoz tippeket, személyre szabott tanácsok, ha kérdésed van, segítünk és praktikákat adunk. Mindezt egy támogató, jó hangulatú közösségben.
Ezért minden résztvevő hazavihet a frissen sült kifliken és zsemléken túl tippeket, trükköket, ami segítségedre lesz az otthoni sütögetésben, hogy isteni gluténmentes kiflit és zsemlét készülhessenek a konyhádban – biztonságosan, adalékmentesen, és ami a legfontosabb: finoman!
Ne hagyd ki ezt a csodás lehetőséget! Tarts velünk, és tudd meg, hogyan készíthetsz otthon finom, biztonságos és szeretettel készült gluténmentes kiflit és zsemlét – akár magadnak, akár egy szerettednek.
Kérlek hozz magaddal:
- 1 db tálat (műanyag, kb. 2 literes)
- 1 db konyaruhát (kb. )
- 1 db befőttesüveg a kovásznak (kb. 720 ml-es)
A workshop ára:
Regisztráció:
nefelejcs.dm@gmail.com,
30/500 4150
messenger üzenet
Az elérhetőségeid megadásával tudsz regisztrálni a kurzusra, amely magában foglalja a számlázási neved, címed, telefonszámod és e-mail címed. A tanfolyam díját átutalással kell rendezni ahhoz, hogy a regisztrációd véglegessé váljon. Sikeres fizetésről egy visszaigazoló e-mailt kapsz, melyet elég telefonon bemutatni. Kérlek, hogy lehetőség szerint ne terheld a környezetet a nyomtatással.
